Wij zijn Bluedust. Een creatief ontwerpbureau met een specialisme in bedrijfsinterieurs en productontwikkeling. Met een team van ontwerpers en makers helpen wij bedrijven en organisaties om van een idee een tastbaar resultaat te maken.

Onze projecten worden steeds groter en het bedrijf groeit. Daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. We hebben een deel vaste medewerkers en een aantal ZZP-ers die voor projecten worden ingehuurd.
Aangezien onze projecten veelzijdig zijn, bestaat ons team ook uit veelzijdige mensen. Wij zoeken out-of-the-box denkers en doeners.

VacatureMeubelmaker / interieurbouwer
Voor onze werkplaats zoeken wij een gedreven en creatieve interieurbouwer. Een teamplayer die helpt met de bouw van eyecatchers in de werkplaats, 3D prints, 3D freeswerk en visuals. Zoals ons bedrijf dynamisch en creatief is, is bij ons geen dag hetzelfde. Een deel van de week zijn de werkzaamheden in de werkplaats om projecten te maken en voor te bereiden. Ook werken we op locatie om daar de inrichting te plaatsen.

Wil je werken met moderne machines zoals een freesbank, lasersnijder, snijplotter, flatbedprinter en professioneel werkplaatsgereedschap?
Bij ons is er veel ruimte om te leren, proberen en te ontwikkelen. Dat doen wij immers ook nog elke dag.

Gevraagd:
Twee rechterhanden, ruimtelijk inzicht en leergierig. Zelfstandig kunnen werken.
Diploma’s zijn minder belangrijk, inzicht en creatief denken leer je niet op school. Wel verwachten we een open houding, snelle leerling en vlotte werkwijze.

VacatureOntwerper / technisch tekenaar
Voor ons ontwerpwerk hebben wij ruimte voor een technisch tekenaar / ontwerper.
We hebben er graag iemand bij die kan werken met AutoCAD, Illustrator en Sketchup Pro. Je zal werken aan technische tekeningen, 3D impressies en maquettes.

Het heeft wel een pré als je een bouwkundige opleiding hebt en handig bent met ontwerpsoftware want dat werkt nog altijd sneller dan met pen en potlood!

Eventueel kan deze functie ook vervuld worden als stageplek