Vrijwel alle producten op Bluesut.nl zijn op voorraad. Wanneer een bestelling binnenkomt en de betaling voldaan is worden de producten ingepakt en verzonden. Dit is doorgaans nog dezelfde dag, uitgaande van ongeveer 16:00 uur. Bestellingen voor die tijd kunnen we nog aanbieden bij het postkantoor, bestellingen na slutingstijd van het postkantoor worden de volgende dag aangeboden.

Voor verzending hanteren wij twee types; enveloppe en pakket. De bundels en boekjes zullen in (bellenfolie)enveloppe verzonden worden en gefrankeerd naar gewicht.  Grotere producten worden verzonden als pakket. De verzendkosten zijn vermeld bij het product in de webshop

Retouren

Mocht u niet tevreden zijn over een product, of het om welke reden ook terug willen sturen, dan kan dat. Neem eerst contact op over uw bestelling en de reden van retour sturen. Dan kunnen we afspraken maken over de verzendkosten en het retourstorten van uw betaling. Wij houden het recht voor om voor retourbetalingen een administrative vergoeding in te houden. Deze kosten zijn gebaseerd op de bankkosten en betalingskosten. Dit ligt rond de € 1,40 per betaling.