De SjullekScene; smeltkroes en open  podium voor lokaal talent uit de muziekscene van Spakenburg, organiseert deze woensdag alweer de derde editie van de SjullekScene avond. De SjullekScene vindt plaats in De Boezeroen, op woensdag 26 september. Entree en begroetingen vanaf uurtje of 20:00

Deze derde editie zal tevens de finaleavond zijn voor de Band in a Day workshops van zaterdag 8 september. Bijna 20 gevarieerde muzikanten hebben drie nieuwe bands gevormd en hebben in één dag een song gecomponeerd en geschreven over locaties in het dorp. Lokale muzikale kunstenaars en creatievelingen in de september Kunstmaand.

Op deze SjullekScene avond zullen de drie bands hun song aan het grote publiek presenteren en strijden om de titel eerste- tweede en derde winnaar. Waarmee direct het doel van de SjullekScene herkenbaar wordt; met muzikanten onder elkaar genieten van ieders muziek en inspiratie. Na de publiekstemming en prijsuitreiking zal de band Angry Birds de avond feestelijk fris afsluiten.

Zoals elke SjullekScene avond is toegang, stemmen en netwerken geheel gratis. Enige vereiste is een laaiend enthousiasme voor muziek en een knipoog naar de barvrouw.

Persbericht geschreven door Peter Heuveling. Geplaatst in de Bunschoter van Vrijdag 21 september 2012