De muzikantenvereniging SjullekScene beleefde dit jaar niet alleen haar oprichting, maar ook drie zeer succesvolle SjullekScene avonden in De Boezeroen, de Band in a Day workshops en avondvullend programma tijdens Muziek op Diek in Eemdijk. De muziekscene in Bunschoten leeft meer dan ooit. Vele muzikanten en muziekliefhebbers hebben elkaar gevonden en geïnspireerd in het afgelopen jaar. Dit willen we graag afsluiten met een kerstborrel en voortzetten in het nieuwe jaar.

De laatste editie van 2012 zal plaatsvinden op 19 december in De Boezeroen en heeft een special akoestisch kerstthema: A Christmas Carol. Een kijk op het kerstverhaal in gesproken woord en muzikaal begeleid met gitaar en stem. Beleef het kerstverhaal mee vanaf 17:00 met een speciaal Kerstmenu of vanaf 20:30 met livemuziek en verhalen.

Lekker muziek blijven maken; dat is uiteindelijk wat elke muzikant wil. De SjullekScene avonden gaan door in 2013. De eerste reguliere avond vindt plaats op 16 januari. Kijk terug op 2012 en wens elkaar het muzikaal allerbeste voor de feestdagen en 2013 tijdens de SjullekScene kerstavond in De Boezeroen. Kerstmuts is pre, goedgemutst een vereiste. Tot 19 december.