Een bijzondere afsluiting van een geweldig jaar! De SjullekScene sloot deze week haar eerste jaar af met SjullekScene presents: A Christmas Carol. Een eigen muzikale kijk op het kerstverhaal in een theatrale setting. Met verschillende personages en geselecteerde covers werd het kerstverhaal op een eigentijdse manier aan de enthousiaste publiek ten gehore gebracht.

De muzikantenvereniging SjullekScene beleefde dit jaar niet alleen haar oprichting, maar ook drie zeer succesvolle SjullekScene avonden in De Boezeroen, de Band in a Day workshops en avondvullend programma tijdens Muziek op Diek in Eemdijk. De muziekscene in Bunschoten leeft meer dan ooit. Vele muzikanten en muziekliefhebbers hebben elkaar gevonden en geïnspireerd in het afgelopen jaar.

Het nieuwe jaar wordt een volgende stap in de muziekscene van Spakenburg. Veel muzikale evenementen staan in de steigers en ook de reguliere SjullekScene avonden gaan door. De eerst avond staat alweer gepland voor 16 januari. Deze avond blikken we graag vooruit op alle evenementen die er komend jaar plaats zullen vinden. Wees van harte welkom de 16e vanaf 20.00 uur in De Boezeroen. Rock on!