Zoekmachine SEO

SEO het is op internet misschien wel het belangrijkste woord van de afgelopen vijf jaar. Vele bureau’s en marketeers hebben zich toegespitst op dit onderwerp en er zijn boeken en pagina’s over volgeschreven.

Makkelijk en overzichtelijk is het van al die informatie niet gevonden. De ironie is dat er door de vele informatie over zoekmachine marketing geen goede informatie meer is over hoe dit nu moet, en wat het bereik er van is. Voor veel bedrijven is het Google zoekresultaat het heilige doel. Huur een bureau in en met voldoende budget kom je bovenaan. Koop daarbij ook nog de nodige Adwords reclames in Google en je heb de bovenste positie.

Identiteit

Maar wat wilt je nu eigenlijk melden. Dat je het meest aan Google uitgegeven hebt? Dat je website helemaal op Google gebouwd is? Of laat je liever iets van je eigen waarde als ondernemer of organisatie zien? De beste en de hoogste in Google is niet hetzelfde…

Als marketeer en communicatie deskundige weet ik veel van zoekmachine optimalisatie, maar als ondernemer weet ik ook dat toegevoegde waarde en een eigen identiteit minstens zo belangrijk is. Mensen doen geen zaken met een Google resultaat maar met mensen die trots zijn op hun product.t

Vertel meer

Graag help ik je verder in het uitwerken van jou product en online identiteit. Gevonden worden is belangrijk, gewaardeerd worden nog veel meer!