Ontwerp

Creatieve eyecatchers voor voor ondernemers en organisaties in de retail, horeca, scholen, escaperooms en kerken.
  • Creatieve oplossingen

  • Uniek maatwerk

  • Professionele uitstraling

Wij zijn Bluedust. Een creatief ontwerpbureau met een specialisme in interieur, exterieur en eyecatchers. Met een team van ontwerpers en makers helpen wij bedrijven en organisaties om van een idee een tastbaar resultaat te maken.

Waar het begon met ontwerp en installatie van geluidsystemen, decors en horecainrichting zijn de werkzaamheden uitgebreid naar ontwerp van bedrijfspanden, maatwerk inrichtingen en horecainterieurs.

Bluedust is gestart in 2002 als projectinrichter voor audio-installaties en sinds 2012 opgesplitst in het bedrijf Audis en Studio Bluedust. Na vele jaren aan de Zuidwenk in Bunschoten is Studio Bluedust in het voorjaar van 2019 verhuist naar de Sulky 6 in Zeewolde. In dit pand is meer ruimte voor de werkplekken en productie in de werkplaats.

Interieur

Wij ontwerpen, begeleiden en produceren voor organisaties in de retail, horeca, scholen, escaperooms en kerken.

Exterieur

Voor bedrijven en particulieren ontwerpen wij bedrijfspanden, woningen, verbouwingen en gevelupgrades. Een volledig nieuw pand of juist een nieuwe uitstraling met behoud van de huidige gebouwen.

Eyecatchers

Een uitstraling die direct aanspreekt en communiceert over uw bedrijf en visie. Een visie uitwerken in tekst in één ding, maar uw communicatie omzetten naar een huisstijl en bijpassende eyecatchers is ons ding.

AV techniek

Wij hebben een specialisme in integratie van AV techniek. Het onzichtbaar wegwerken van audio-installaties, LED verlichting en videoschermen.

LED verlichting

Verlichting is een essentieel onderdeel van een interieur. Door al bij het eerste ontwerp rekening te houden en te ontwerpen met licht is het mogelijk om een bijzondere beleving te ontwikken. Miljoenen kleuren en thema’s volledig geautomatiseerd.

Produceren

Naast ontwerpen en ontwikkelen hebben wij een eigen werkplaats en interieurbouwers die elk ontwerp ook kunnen maken. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk met professionals die onderdelen zoals E en W kunnen verzorgen.

0
Projecten
0
Jaar ervaring
0
Medewerkers
Portfolio