Een overzicht van interessante links naar partner bedrijven, relaties of gewoon een leuke link.
Voor onze projecten en publicaties werken wij samen met verschillende professionele bedrijven en organisaties. Wil je ook links op deze pagina, laat het dan weten.

Bluedust Music Geluidsversterking 

Professionele geluidsversterking voor feesten, bands op presentaties. De nieuwe naam voor Supreme Music Entertainment. Van kleine verhuurset voor verjaardagen of jubilea tot complete audioversterking tijdens festivals of concerten.

Dag Giraf Gastouderopvang

Geregistreerde gastouderopvang in Bunschoten. Betrokken en educatief. Dag Giraf is het gastouderbureau van Jolanda Heuveling en in is gevestigd in Bunschoten. Opvang is mogelijk op elke werkdag van de week.

Cultuur platform Bunschoten

Platform voor culturele activiteiten in Bunschoten-Spakenburg. Stichting ter bevordering en ontwikkeling van creative kunstbeleving, voor scholen, bedrijven en inwoners.

SjullekScene

Muzikantenvereniging voor muzikaal talent in Bunschoten. Een groep enthousiaste muziekliefhebbers die elkaar ontmoeten op diverse SjullekScene avonden door het jaar heen.

Creatieve fotograaf uit Amersfoort. Luther maakt fantastische foto’s en is een prettige fotograaf om mee samen te werken.

Live gedichten op themamuziek. Muzikaal duo Bert Heinen en Peter Heuveling.

Spakenburg Goed

Radioprogramma en thema radiozender van Larry Koelewijn.