Aankomende 8 september vind in Bunschoten een workshop Band in a Day plaats. Een initiatief van de SjullekScene en DALDMALL. Bluedust ontwikkelde de Flyer en het persbericht.

Persbericht

Snaarfreaks, ritmematties, blaasbroeders, tekstvrienden, trekzakkers, zangzaligen, triangelingen en muziekbollebozen verenigd u! Een dagje muzikaal voetjevrijen en samenwerken op 8 september in het Kunstpunt in Spakenburg.

Zaterdag 8 september organiseert de Sjullekscene Spakenburg de workshop Band in a Day Een dag voor muzikanten, zangers en tekstschrijvers om samen nieuwe ideeën uit te wisselen en in één dag nieuwe muziek te maken. Tijdens deze dag worden de deelnemers uitgedaagd om binnen een dag een nieuwe song te maken met een willekeurig gekozen groep muzikanten. s Avonds zullen de nieuwe formaties de songs aan elkaar ten gehore brengen en zal er één tot winnaar van de dag gelauwerd worden. Maar ook bij de Sjullekscene geld de olympische gedachte meedoen is belangrijker dan winnen.

Koffie, pennen en plectrums staan klaar om 11.00 uur, de prijsuitreiking is rond 00.00 uur. Muzikanten, zangers en tekstschrijvers zijn van harte welkom met instrument, goede ideeën en zonnig humeur om zich voor deze dag aan te melden via www.daldmall.com en www.facebook.com/sjullekscene.