Wij zijn Bluedust. Een creatief ontwerpbureau met een specialisme in interieur, exterieur en eyecatchers. Met een team van ontwerpers en makers helpen wij bedrijven en organisaties om van een idee een tastbaar resultaat te maken.

Waar het begon met ontwerp en installatie van geluidsystemen, decors en horecainrichting zijn de werkzaamheden uitgebreid naar ontwerp van bedrijfspanden, maatwerk inrichtingen en horecainterieurs.

Bluedust is gestart in 2002 als projectinrichter voor audio-installaties en sinds 2012 opgesplitst in het bedrijf Audis en Studio Bluedust. Na vele jaren aan de Zuidwenk in Bunschoten is Studio Bluedust in het voorjaar van 2019 verhuist naar de Sulky 6 in Zeewolde. In dit pand is meer ruimte voor de werkplekken en productie in de werkplaats.

Studio Bluedust streeft naar een creatieve bedrijfsvoering waarbij een idee altijd haalbaar uitgewerkt word. Wij geloven dat alles te maken is en elk idee mogelijk is. Wij duiken vol overgave in elk project en zoeken altijd naar het beste en meest creatieve resultaat voor de klant.

Bluedust is onderscheiden met o.a. de awards Winnaar Doe het lekker Zelf 2019 (RTL4), CREATE2018, Maker Faire Master en zijn wij SBB erkend leerbedrijf.

Dealer en leverancier

Portfolio

werkwijze

Idee

Een idee, al is het maar klein, kan het begin zijn van een project en groot succes. Studio Bluedust helpt u om ideeën verder vorm te geven.

Ontwerp

Aan de slag met vormgeving. Na het idee komt de uitwerking. Ontwikkeling van idee naar definitief conceptontwerp.

Concept

Het uitwerken van een idee naar een bruikbaar concept. Presenteer het idee, in vector, photo, CAD of 3D object.

Ontwerp

Ontwikkeling van ideeën werken wij uit in logo’s technische tekeningen, 3D ontwerpen, animaties of korte fimpjes. Net wat het best geschikt is voor het doel.

Prototyping

Verder dan papier. Bluedust gaat verder met het ontwerp en maakt ideeën tastbaar in prototypes, maquettebouw, wandlogo's, bestickering, proefexemplaren.

Ontwerp

Voor de ontwikkeling van prototypes werkt Bluedust met allerlei materialen, zoals papier, hout, staal, kunststof, vormschuim en meer.

Productie

Van een prototype wordt er verder gewerkt aan een productie gereed ontwerp. Met verbeteringen, besparingen en eenvoudige assamblage.

Ontwerp

Een prototype of proefdruk is nog niet meteen productiegereed. Bluedust maakt de print- en productiebestanden op maat voor een gekozen leverancier.

Instagram

[instagram-feed showheader=false showbutton=false showfollow=false num=4]