Ontwerpbureau Bluedust

Wij zijn Bluedust. Een creatief ontwerpbureau met een specialisme in interieur, exterieur en eyecatchers. Met een team van ontwerpers en makers helpen wij bedrijven en organisaties om van een idee een tastbaar resultaat te maken.

Bureau voor binnen- en buitengewone eyecatchers

Wij zijn Bluedust. Een creatief ontwerpbureau met een specialisme in interieur, exterieur en eyecatchers. Met een team van ontwerpers en makers helpen wij bedrijven en organisaties om van een idee een tastbaar resultaat te maken.

Waar het begon met ontwerp en integratie van geluidsystemen, decors en horecainrichting zijn de werkzaamheden uitgebreid naar ontwerp van bedrijfspanden, maatwerk interieurs en private woningbouw.

Ons werk is ontwerp en begeleiding.

Wij gaan met een plan aan de slag van kladje tot uitgebreid bestek, 3d impressies en vergunningstrajecten. Complete uitwerking van visie tot tastbaar tekenpakket voor de aannemer. Ontwerpen en uitwerken is meer dan een paar lijnen op papier, het is een proces van denken, testen, bijschaven en perfectioneren. Een goed ontwerp kent een ontwikkeling naar eindproduct. Het proces maakt dat details vooraf duidelijk zijn, problemen al voor de eerste steen zichtbaar zijn en dat de beste oplossing gekozen is voor dat de uitvoering start.

Daarnaast begeleiden wij de ontwikkeling van projecten in het uitvoeringsstadium. Zodra een vergunning verleend is en de aannemer start met de (ver)bouw is het ontwerp gereed, maar daarmee het gebouw slechts gestart. Bouwbegeleiding bestaat veelal uit directievoering, detailering en materiaalkeuzes tijdens te bouw. Door juist de ontwerpers bij de uitvoering te betrekken onstaat er een samenwerking die het eindresultaat verder brengt dan het initiele ontwerp

Wat wij doen

Studio Bluedust streeft naar een creatieve bedrijfsvoering waarbij een idee altijd haalbaar uitgewerkt word. Wij geloven dat alles te maken is en elk idee mogelijk is. Wij duiken vol overgave in elk project en zoeken altijd naar het beste en meest creatieve resultaat voor de klant.

Wie wij zijn

Peter Heuveling
Peter HeuvelingCreative director
Oprichter en ontwerper van Bluedust.
Voor elk idee of uitdaging zoek ik naar de beste oplossingen en een uniek ontwerp.
Jolanda van Twillert
Jolanda van TwillertOffice manager
Ik begeleid en organiseer alle projecten op het bureau, zorg voor structuur en overzicht
Rick van Twillert
Rick van TwillertDesigner
Ontwerper en tekenaar van bouwkundig tekenwerk en 3D impressies
Jan Heuveling
Jan HeuvelingBouwkundig adviseur
Bouwkundig advieseur en betontechnoloog. Adviseert en begeleid de uitvoerende kant van de projecten.
Sabrina Meester
Sabrina MeesterDesigner
Stagiair ROC Midden-Nederland Bouwkunde

Bluedust is onderscheiden met o.a. de awards Winnaar Doe het lekker Zelf 2019 (RTL4), CREATE2018, Maker Faire Master en zijn wij SBB erkend leerbedrijf.