Begeleiding

Wij helpen en begeleiden het volledige bouwtraject vanaf ontwerp tot oplevering.
  • Ontwerpfase
  • Definitief ontwerp
  • Vergunningsaanvraag
  • Aanbesteding
  • Bouwbegeleiding

Het bouwen van een bedrijfspand of woning is een complex traject met veel verschillende partijen. Een goede architect en bouwbegeleider kost natuurlijk geld, maar verdient zichzelf altijd terug in kwaliteit en budgetbewaking. Bluedust begeleid het bouwtraject vanaf ontwerp tot oplevering. Dat is een proces van tekenwerk, bestekken, calculaties en controle, Deze begeleiding bestaat uit samenwerken, ontwerpen en begeleiden.

Conceptfase

Op de achterkant van een bierviltje, servet of enveloppe; de beste ideeën ontstaan op de meest onverwachte momenten. Juist in deze fase is het belangrijk om een creatieve partner bij u idee te betrekken die snel kan schakelen.

Ontwerpfase

Om een idee vorm te geven is er meer nodig dan een paar lijnen op papier. Het gaat om een technische uitwerking en een creatieve beelvorming in 3D impressies en aanzichten. Ook maken wij in deze fase vaak al een maquette of 3D print om het idee tastbaar te zien worden.

Voorlopig ontwerp

Het tekenwerk en impressies omzetten in technische documentatie, beschrijvingen en details. In de VO gaat het om haalbaarheid en duidelijkheid. Is het plan mogelijk zoals we willen en tegen welke prijs en planning.

Definitief ontwerp

Met een compleet en goed bestek begeleiden wij het volledige vergunningstraject van het project. De link tussen opdrachtgever, gemeente of adviseurs.

Bouwbegeleiding

Met ons team kunnen wij een volledig bouwtraject begeleiden en in elke stap van het werk bijsturen, aanpassen en de voortgang bewaken.

Produceren

Naast ontwerpen en ontwikkelen hebben wij een eigen werkplaats en interieurbouwers die elk ontwerp ook kunnen maken. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk met professionals die onderdelen zoals E en W kunnen verzorgen.

0
Projecten
0
Jaar ervaring
0
Medewerkers
Portfolio