Project omschrijving

De eerste en beste escaperoom van Nederland breidt uit met een derde kamer, of beter gezegd een derde beleving. Een spannend spel waarin je binnen 60 minuten moet ontsnappen uit een spannend verhaal. De derde kamer van de Escaperoom heet The Dome en Bluedust is onderdeel van het productieteam.

De bouw van deze nieuwe ontsnapping is een enorm project van ruim twee jaar. In deze fase van het project is Bluedust betrokken bij de bouw van de kamers en de spellen die erin te vinden zijn. Graag laten we meer zien van het buitengewone ontwerp en hoge kwaliteit van de game, maar helaas. Alles bij dit project draait om de beleving en de games die je zelf moet ervaren. We mogen en willen niets laten zien van wat achter de entree te zien en beleven is.

Binnenkort komt er meer info op de website de Escaperoom en komen er foto’s van de entree en een teaser. Slechts de entree, want alle kamers en games blijven geheim.
Wel een beetje wrang dat dit een van onze gaafste projecten is, waarbij we niets kunnen laten zien. Tenzij je langs komt en je (vanaf hersft 2017) laat opsluiten in The Dome!