Project omschrijving

Een bundel gedichtjes over liefde. Een emotie die vaak besproken wordt, maar toch moeilijk blijft om onder woorden te brengen. Een gevoel dat iedereen kent en toch voor ieder heel persoonlijk is.

In dit boekje heb ik versjes, spreuken en gedichten op papier gezet, elk met een eigen kijk op dat bijzondere gevoel. Een kijk op wat liefde met ons doet.
Verliefdheid wat heerlijk voelt, maar ook met je speelt, je laat zweven of vallen. voor iedereen die veelzijdig verliefd is.

Vind de woorden die bij jou passen, omdat je vrolijk bent of juist gebroken. En bedenk; er is geen dokter die iets tegen liefde heeft.

Verliefd

Een bundel vol scherpe, grappige maar vooral gemeende gedichten over liefde. Wellicht het meest besproken onderwerp in de dichterijen, maar daarom niet minder belangrijk.
Het is een verzameling geworden van gedichten die ik de afgelopen jaar schreef. Gedichten met een eigen kijk op wat verliefdheid met je doet, of waar je van slag van kan zijn, dat bijzondere gevoel om verliefd te zijn. Niet alleen maar serieuze kost, ook met een gezonde dosis humor.

ISBN 978-90-820428-1-8
Te koop in de webshop en via Bol.com